РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА

РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА

КОМПЕТЕНТНИ УСЛУГИ ПО

РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА

Добре дошли в сайта на "Алеста-МТ" ООД!

Тук лесно и бързо ще получите информация относно начините за регистрация на фирма или, както често се използва и израза, откриване на фирма, за вписване на промени в седалище и адрес на управление на фирма, смяна на управител, промяна на име на фирма, увеличаване на капитал, продажба на дружествени дялове, прехвърляне на предприятие, прекратяване, обявяване в ликвидация и заличаване на дружество, както и вписване на други промени в търговския регистър, съобразно последните изменения в Закона за търговския регистър.

"Алеста-МТ" ООД е специализирано в предоставянето на услуги по регистрация на фирма и при нас ще получите професионална консултация и детайлна информация за необходимите документи и процедурите по регистрация на ЕТ, регистрация на ООД, регистрация на ЕООД и всички останали дружествени форми. Нашият екип ще Ви информира професионално относно всички процедури и с персонално внимание и отношение ще извърши вместо Вас всички действия по регистрацията на нова фирма.

ФИНАНСОВА ОТГОВОРНОСТ
Поради неправилно подготвени документи голяма част от фирмите получават откази по подадените заявления. Когато има отказ се заплаща отново държавната такса, а тя особено при регистрация на нова фирма не е малка. Ние поемаме пълна финансова отговорност и ви гарантираме като краен резултат успешно вписване в Търговския регистър на вашата фирма.

НАШЕТО ПРЕДИМСТВО
Регистрацията на нова фирма, обявяването на годишни финансови отчети и вписването на промени в основни обстоятелства се извършва в нашата фирма от адвокат с електронен подпис. Прецизната подготовка на документите, съобразно изискванията на Търговския регистър налага детайлно познаване както на новите нормативни актове, така и на практиката на Търговския регистър и предотвратява получаването на откази по подадените заявления.

РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА
ОТ АДВОКАТ С ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС И С ВКЛЮЧЕНИ ДЪРЖАВНИ ТАКСИ:

- Експресна регистрация на ЕТ за 4 работни дни: 187 лв. (За 6 работни дни цена 157 лв.)

- Експресна регистрация на ЕООД за 4 работни дни: 257 лв. (За 6 работни дни цена 197 лв.)

-Експресна регистрация на ООД за 4 работни дни: 257 лв. (За 6 работни дни цена 197 лв.)

- Продажба на дружествени дялове: 167 лв.

- Обявяване на годишен финансов отчет в Търговски регистър: 72 лв.

- Прекратяване, обявяване в ликвидация и заличаване на ЕООД/ООД: 460 лв.

Извършваме регистрация на фирма от адвокат с електронен подпис, което Ви осигурява сигурност,
бързина и 50% по-ниски държавни такси.
Направете Вашата поръчка още сега чрез нашата on-line заявка или се обадете на
тел. 02 988 57 52 или 0888 982 400 за записване на час.
ПРИЕМАМЕ ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА!

Предлагаме сътрудничество на счетоводни фирми от страната за регистрация на фирми, обявяване на годишни финансови отчети и вписване на промени.
Съгласно Закона за търговския регистър,
държавните такси за подадени по електронен път заявления са с 50% по-ниски!

Възползвайте се от нашите услуги за подаване на документи в търговския регистър от адвокат с електронен подпис, намалени държавни такси и без нотариална заверка на заявленията!

регистрация на фирма

Подаването на документи за вписване на нова фирма и обявяването на актове и промени в Търговския регистър извършваме с електронен подпис, като по този начин ви предлагаме регистрация на фирма и вписване на обстоятелства с по-ниски държавни такси и без необходимост да извършвате нотариална заверка на заявленията. Например при заявления подадени по електронен път за регистрация на ООД или регистрация на ЕООД се заплащат с 55 лв. по-малко държавни такси, за АД таксата се намалява с 180 лв., а за консорциум или холдинг с 650 лв.

ОБЯВЯВАНЕ НА ГОДИШЕН ФИНАНСОВ ОТЧЕТ ДО 30 юни на съответната година- 72.00 лв. с включена държавна такса

При неизпълнение на това задължение в указаните срокове са предвидени солидни санкции. Съгласно Закона за счетоводството те варират от 500 до 3000 лева, а по Закона за търговския регистър – от 500 до 1000 лв.

регистрация на фирма

Предлагаме Ви удобството на електронния формуляр за да направите вашата on-line заявка за регистрация на фирма. В рамките на 24 часа от нейното получаване заявката Ви ще бъде обработена и нашият екип ще установи контакт с Вас за подписване на необходимите заявления и документи във връзка с регистърното производство.

 

Искрено вярваме, че нашите усилия да Ви предоставим качествени услуги и комплексно обслужване съобразно вашите нужди, изграждат взаимно доверие и успешни бизнес взаимоотношения.

 

гр. София
бул. "Евл. и Хр. Георгиеви" 77, ет. 2
GSM: 0888 982 400
Тел. 02 988 57 52
Е-mail: bgfirmi@abv.bg
Skype: tsenibg

Copyright © ALESTA-MT Ltd. Всички права запазени

Valid XHTML 1.0 Transitional